Novice

Postali smo člani SIXa

Napisal: Darko Kramar

Z veseljem vam sporočamo novico, da smo z dnem 8.3.2017 vzpostavili 10Gbps povezavo do slovenskega vozlišča SIX, ki skrbi za medsebojno izmenjavo prometa med slovenskimi ponudniki internetnih storitev.

Obvestilo o spremembi cenika za storitve televizije

Napisal: Darko Kramar

Naročnike obveščamo, da bo z dnem 01.03.2017 začel veljati nov Cenik osnovnih programskih paketov, in sicer bo višina cene S sheme 2,99 EUR z DDV, M sheme 8,99 EUR z DDV, L sheme 11,99 EUR z DDV, XL HD sheme 16,99 EUR z DDV. Naročnike obveščamo, da programska shema S od 01.03.2017 dalje ni več del IP TV priključka in s tem ni del tržnih paketov, ki ga vsebujejo in je ločena storitev obračunana po ceniku. Naročniki lahko programske vsebine kadarkoli spremenijo in izberejo drug paket programskih vsebin. Pri tem vas obveščamo, da lahko naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in ki se s spremembami ne strinjajo v skladu z določilom 2. odst. 129. čl. ZEKom-1 v 30 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka in brez sankcije odstopi od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinja. Ta pravica ne posega v zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov.

Ne morete več spremljati POP TV-ja in Kanala A?

Napisal: FreeNET
V kolikor imate doma še navadne antene za gledanje televizije, ste od 16.1.2017 ostali brez dveh slovenskih kanalov in sicer POP TV in Kanal A.
Pri nas se to ni zgodilo. Naši naročniki nemoteno spremljajo oba kanala zato vas vabimo da preverite našo ponudbo in si izberete paket, ki vam najbolj ustreza in ga naročite, mi pa vam poskrbimo, da boste nemoteno gledali TV programe v izbrani programski shemi.

Objava prenovljene spletne strani www.freenet.si

Napisal: Darko Kramar

Da bi vam čim bolje lahko prikazali našo ponudbo in zadovoljili vaše potrebe po informacijah smo za vas z dnem, 27.11.2016 objavili našo prenovljeno spletno stran.