Pomoč

Vsi elementi
Internet
Telefonija
Splošne informacije
Kako lahko spremenim hitrost internetnega paketa?
Za spremembo paketa je potrebno izpolniti aneks za spremembo naročniškega paketa, ki ga najdete na naši spletni strani v rubriki "Dokumenti in obrazci". Izpolnjeni obrazec nam nato vrnite po pošti na naš naslov.
Ali lahko uporabim vsaki telefonski aparat?
Uporabite lahko že obstoječi analogni telefonski aparat s tonskim izbiranjem.
Kaj je digitalna telefonija?
Storitev digitalne telefonije je telefonija prek protokola IP. Storitev digitalne telefonije omogoča prenos komunikacijskih storitev (govor, faks) prek komunikacijskega omrežja izvajalca z uporabo tehnologije IP – protokola IP. Prenos temelji na paketnem prenosu prek omrežja, kjer se analogni govorni signal pretvori v digitalni format ter ustrezno stisne in prenese signal v paket IP za prenos prek omrežja. Digitalna telefonija obsega prenos govora s pomočjo protokola IP prek javnega ali posebnega (zasebnega) omrežja.
Plačilo računa
Račun lahko poravnate s plačilom položnice na pošti, banki ali v spletni banki ali pa si z izpolnitvijo obrazca "Soglasje za direktno bremenitev" v rubriki "Dokumenti in obrazci" uredite trajnik.
Kje je možen WiFi internet

Dostop do interneta preko WiFi omrežja je možen znotraj območja, ki ga pokrivajo FreeNET oddajniki. Maksimalna oddaljenost od oddajnika je cca. 10km.