Telefonija


Storitve IP telefonije zagotavlja podjetje T-2

 

Naročniki stacionarne telefonije lahko brezplačno telefonirate prijateljem, ki uporabljajo stacionarno (FreeNET in T-2 ) ali mobilno omrežje T-2 ter kmalu tudi FreeNET. Prav tako so ugodni klici v druga omrežja in tujino. Svojo obstoječo telefonsko številko lahko brezplačno prenesete k nam, klicatelji pa vas bodo brez težav poklicali. Uporabljate lahko različne telefonske naprave: analogno telefonsko napravo s tonskim izbiranjem, napravo ISDN ali napreden telefonski aparat IP. Storitve stacionarne telefonije zagotavlja družba T-2.

Prenos telefonske številke

Zakaj bi vsem sporočali svojo novo številko, če lahko obstoječo preprosto prenesete k nam. Postopek prenosa je popolnoma preprost in zagotovo vam prihrani marsikatero neprijetnost, ki jo s seboj prinese menjava številke. Vso komunikacijo z vašim trenutnim operaterjem bomo opravili mi in vam zagotovili prehod brez prekinitev.

Kako lahko uredim prenos številke?

Najbolje je to urediti hkrati s priklopom, saj mora biti številka aktivna, da jo lahko prenesete. Ko oddate vlogo za priklop, izpolnite še obrazec za ohranitev številke. Če tega ne uredite ob sklenitvi naročniškega razmerja, boste prejeli našo številko iz bloka številk 059 388 xxx, svojo prejšnjo številko pa boste lahko prenesli, dokler bo aktivna – ko bo enkrat neaktivna ali preklicana, je ne boste mogli več prenesti.

Prenos številke lahko zahtevate, če ste lastnik priključka (naročnik telekomunikacijskih storitev), in sicer od operaterja, ki je številko dodelil. Če je lastnik priključka pravna oseba (na primer podjetje, v katerem ste zaposleni), mora zahtevo za prenos podpisati pooblaščena oseba.

Katere dokumente potrebujem za prenos številke?

Za prenos telefonske številke nam sporočite številko sklica z bančnega računa, ki ne sme biti starejši od treh mesecev. Številko bomo v T-2 omrežje prenesli popolnoma brezplačno.

Samostojna storitevCena z DDV
Stacionarna telefonija (paket vsebuje 1 telefonsko številko)
BREZPLAČNI klici znotraj omrežja freeNET in T-2
Ugodne cene klicev v ostala slovenska omrežja in tujino
Visoka kakovost storitve, ki se ne razlikuje od klasične telefonije
Brezplačen prenos obstoječe številke
Uporaba obstoječega analognega telefona
Vrhunski IP telefoni Yealink
10.00 €
Dodatna telefonska številka (dodaten priključek)3.66 €
Najem IP telefonskega aparata Yealink T203.05 €